avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator de asociatie

1.Cum isi poate mari salariu un administrator de asociatie?
- ce pot face eu ,ca locatar ,daca nu sunt de acord?
2.Cum sa procedez mai departe ,daca administratorul nu raspunde la o contestatie scrisa nici dupa 7,nici dupa 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:27, 17 Aprilie 2012
1-Administratorul este angajatul asociatiei de proprietari,care dispune prin hotararea adunarii generale angajarea,cuantumul salariului
Dvs ca simplu proprietar puteti sesiza presedintelui de asociatie nemultumirile sau aspectele care va determina la retinere fata de masura cresterii salariale pentru administrator
2-Administratorul nu are obligatia si nici limita de competenta sa raspunda la contestatiile proprietarilor
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia,care in conformitate cu art 12 a d) din HG nr 1588/2007 are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
din cate stiu marirea remuneratiei se face prin vot la adunarea generala.
daca sunteti nemultumit de tabelul cu sumele de plata puteti sa il contestati in termen de 10 zile de la afisare la presedintele asociatiei.
daca aveti nemultumiri ,depuneti petitiile la presedintele de asociatie insa solicitati si numar de inregistrare ca ,daca se va ajunge in instanta nu veti putea proba.
succes
O rectificare: administratorul isi negociaza salariul cu membrii com ex. care l-au si angajat, desigur in limita sumelor alocate in BVC, aprobat in AG.
Dvs. personal nu puteti face nimic acum decat sa faceti "valuri", dar degeaba...
Ma rog ne puteti spune, asa informativ cam cat va costa salariul administratorului (daca stiti)?
Daca apreciati ca administratorul nu isi desfasoara activitatea in limitele normelor in vigoare,aveti dreptul sa sesizati oficial presedintele de asociatie sau,in caz de dezinteres la nivelul imobilului, puteti sesiza oficial serviciul special din primarie ,care analizeaza activitatea si sesizarile formulate la adresa persoanelor care au obtinut atestatul pentru practicarea responsabilitatii de administrator de imobile
din cite stiu, comitetul executiv angajeaza personalul si stabileste cuantuumul salariilor. doar adunarea generala poate trece peste deciziile comitetului executiv.
administratorul nu-si poate stabili singur salariul.
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
ContSters62736, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediere administrator bloc Pavel.t2 Pavel.t2 Buna ziua, astazi vin cu urmatoarea intrebare, cine si cum poate concedia un administrator de bloc. Avem o impostoare, o replica de administratoare, care de ... (vezi toată discuția)
Ce semn e asta? Dana Marin Dana Marin In urma criticilor facute de unii membri ai asociatiei noastre referitoare la prestatia firmei de administrare, presedintele a sarit ca ars, a negat ca avem ... (vezi toată discuția)
Amendarea asociatiei de proprietari si imputarea amenzii presedintelui sau administratorului vinovat prin hotararea adunarii generale CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Amendarea asociatiei de proprietari duce la plata de catre membrii asociatiei a amenzii pe lista de plata din cate am inteles eu. Pentru a se evita astfel de ... (vezi toată discuția)