avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... ce se va intampla cu dolarul?
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

ce se va intampla cu dolarul?

Buna ziua,
ma intreb care va fi soarta dolarului in 2011, acum se pare ca este pe un trend descendent, dar eu cred ca isi va reveni, am pastrat anumite economii in dolari si acum nu stiu ce sa fac?:( o zi buna
Cel mai recent răspuns: OVB Allfinanz , Consultant asigurari 00:43, 18 Iunie 2011
Dolarul a fost fortat sa creasca in ultima perioada prin inginerie financiara. In fapt, cantitatile enorme de dolari tipariti de FED au provocat pt. devalorizarea acestei valute. Daca aveti economii, ar fi ideal sa va mutati pe franci elvetieni, o moneda care sigur va mai creste, fiind perceputa la nivel mondial ca un refugiu sigur dpdv monetar.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca. sunt disperat un sfat profesionist va rog!!! Adrian Constantin Adrian Constantin Am un credit ipotecar la Banca XXXX de 100.800 CHF (franci elvetieni) - mi-am cumparat casa. Niciodata nu am ramas dator la nimeni dar acum BOC mi-a bagat ... (vezi toată discuția)
10 baloane speculative/situatia actuala in romania rodica_post rodica_post 10 baloane speculative Sursa: Money.ro După balonul imobiliar şi criza subprime, există şi alte bule care s-ar putea sparge în curând. Cei de la ... (vezi toată discuția)