valy 84 a scris:
buna dimineata,
multumesc mult pentru raspuns, da chestia e ca singurul investitor ramas nu prea ma are la inima si ma temeam sa nu ma stoarca de bani, am vb si cu 2 avocati in weekend si asa este, in 3 ani ei pierd dreptul asupra investitiei si isi recupreaza banii si avocatii m-au sfatuit sa merg inainte ca si daca sunt dat in judecata chiar daca am acea declaratie castig ca au trecut mai mult de 3 ani. Oricum e mai avantajos cu alta firma decat cu distrigazul din cate am auzit. O saptamana frumoasa. :)
ma confrunt si eu cu o astfel de pb. eu doar modific volumul de gaze si tot am pb cu un vecin care vrea 500 ron despagubiri. mentionez ca cel de la care am cumparat eu apartamentul a contribuit la coloana initiala cu suma egala. acest individ a strans banii de la toti si a mers el la firma de gaze, a cerut chitante separat pt toti cei care au contribuit initial, dar devizul final l-a cerut pe numele lui. in baza acelui deviz, distrigazul il considera proprietar, chiar daca noi avem chitante. am auzit si eu de mai multe variante : ca in 5 sau 10 ani (aici vad 3) se considera investitia amortozata. stie cineva unde se prevede asa ceva?