avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trusou nou-nascut - se mai acorda?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trusou nou-nascut - se mai acorda?

Buna ziua,
Am si eu o nedumerire, poate stiti sa ma lamuriti:
am nascut pe 23.12.2010 si pana la aceasta ora nu am beneficiat de nici un trusou deoarece intelesesem ca nu se mai dau bani pentru acest lucru, dar am tot auzit vorbinduse ca s-ar da.....Aveti cumva idee daca se mai acorda acest trusou la nastere in prezent si daca da il mai pot lua acum dupa 3 luni?
Va multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:13, 1 Aprilie 2011
1. Legea 118/01.07.2010 a abrogat Legea nr. 482/2006 privind acordarea de trusouri pentru nou-nascuti, cu modificarile ulterioare.
2. Asadar nu se mai acorda acest trusou pentru nou-nascuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trusou nou-nascuti maria26 maria26 Buna ziua! Am si eu o intrebareȘ Se mai da trusou pentru nou-nascuti in 2011?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Trusou nou nascut dan0007 dan0007 Se mai acorda de catre primarie (sau alta institutie) suma de bani reprezentand trusoul noului nascut, pentru anul 2014? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Indemnizatie nastere elizaelena elizaelena se mai acorda vreo indemnizatie la prima nastere/ trusou?pentru ca stiu ca acum cativa ani se acorda... (vezi toată discuția)