avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim

Buna ziua,

Lucrez la o firma din sectorul privat si sunt intro mare dilema deoarece nu stiu ce salariu se aplica in cazul nostru deoarece in hg 1193/2010 exista un salariu(670) si anumiti coeficienti iar in CCM 2011-2014 Exista alt salariu (700) si alti coeficienti.
Noi avem CCM valabil pana pe 15.04.2011. De la ITM mi s-a spus sa aplic CCM iar de la Inspectia Muncii mi s-a spus sa aplic la sal de 67a coeficientii dinCCm.

Va multiumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Lazar Dorin-Alexandru , Contabil 13:21, 1 Aprilie 2011
Se aplica limita superioara (actul normativ trebuie sa fie valabil sau reglementari interne ale companiei - in speta CCM la nivel de Societate).
CCM 2011 - 2014 la nivel national inca nu a fost aprobat asa ca se aplica reglementarile din HG 1193/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Salariul minim 670+indici?? pacepa_2001 pacepa_2001 La salariul minim de 670 se mai calculeaza acei indici? (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie pentru privat pe anul 2011 taie taie Buna ziua, Salariul minim pe economie pentru privat este de 700 lei pentru anul 2011? Din cate stiu, acest salariul s-a stabilit de catre sindicate fara a ... (vezi toată discuția)