avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recrutare cetateni romani, europeni si extracomunitari ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recrutare cetateni romani, europeni si extracomunitari si incadrarea lor in munca pe teritoriul UE SI nonUE

Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura in vederea obtinerii acreditarilor pentru recrutarea fortei de munca din Romania, state UE si nonUE si incadrarea lor in munca pe teritoriul statelor membre UE si nonUE (NU SI IN ROMANIA).
Pentru inceput am adaugat codul CAEN 7810 si am inteles ca acreditarea pt recrutare cetatenilor romani pt lucru in strainatate se face la AJOFM . Insa nu a stiut nimeni sa ne spuna unde se poate obtine acreditarea pentru recrutarea strainilor in vederea icadrarii in muca in strainatate(Ministerul Muncii?).Ma intereseaza pasii pe care trebuie sa ii urmam,actele necesare si eventual costul taxele .Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Cod caen 7810 e bun pentru plasarea fortei de munca a cetățenilor non ue pe teritoriul româniei? stelian20 stelian20 Buna ziua. Am societate comerciala cu cod CAEN activ 7810. Doresc plasarea fortei de munca a cetățenilor non UE pe teritoriul României. Este suficient codul ... (vezi toată discuția)
Acreditare furnizor servicii de ocupare VasileZat VasileZat Având în vedere prevederile de la Art.7 alin. (6) ale HG 277/2002 așa cum au fost modificate prin HG 1122/2010, am căutat pe site-urile Ministerului ... (vezi toată discuția)
Recrutare si plasare a fortei de munca in straintate Florin_U_Jan Florin_U_Jan Pornim de la faptul ca exista o firma deschisa in UK care se ocupa de plasarea fortei de munca din Romania ( si alte state ) acolo . In cazul activitatii in ... (vezi toată discuția)