avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii medicamente
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii medicamente

Buna ziua,
Va rugam sa ne sprijiniti in urmatoarea problema :
1. Pt programe nationale de sanatate HIV SIDA si TBC avem o valoare estimata de 380.000 euro cod cpv 33651400-2 si 33651300-1pentru care organizam
licitatie deschisa.
2. Pentru celelalte medicamente uz uman putem incadra medicamentele pe
grupe terapeutice astfel incat sa nu depasim 15000 euro pe grupa si sa
facem cumparare directa ?

Cel mai recent răspuns: a66 , utilizator 08:50, 18 Aprilie 2011
Cumpararea directa se aplica pentru achizitiile de produse, servicii si lucrari la care valoare (fara TVA), cumulata pe parcursul unui an pentru un cod CPV, nu depaseste echivalentul in lei a 15.000 EURO.
deci daca aveti posibilitatea de a le separa pe coduri cpv puteti.
maria - mirabela a scris:

Buna ziua,
Va rugam sa ne sprijiniti in urmatoarea problema :
1. Pt programe nationale de sanatate HIV SIDA si TBC avem o valoare estimata de 380.000 euro cod cpv 33651400-2 si 33651300-1pentru care organizam
licitatie deschisa.
2. Pentru celelalte medicamente uz uman putem incadra medicamentele pe
grupe terapeutice astfel incat sa nu depasim 15000 euro pe grupa si sa
facem cumparare directa ?

DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente achizitie directa dorela dorela Poate cineva sa-mi trimita si mie model de nota justificativa si nota de fundmentare folosite in achizitia directa? adresa mail chychy_cris@yahoo.com ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Dupa o cerere de oferta se poate o achizitie directa? LILI25 LILI25 Am avut o \"cerere de oferta\" pentru mai multe produse dintr-o anumita categorie care au acelasi cod CPV pe mai multe loturi. La procedura respectiva nu au ... (vezi toată discuția)