avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poti fi salariatul unei societati si sa ai separat si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poti fi salariatul unei societati si sa ai separat si contract management incheiat cu aceeasi societate?

Ma gandesc ca poate asta este o solutie pentru a evita ilegalitati in cazul unor bani pe care angajatorul vrea sa ti-i plateasca, dar nu sub forma de salariu, pentru a nu plati atat de multe taxe. Functia conform contractului de munca ar fi de director general. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 5 Aprilie 2011
Ce fel de societate este SRL sau SA?
SRL. Multumesc frumos.
Daca are c.i.m. incheiat pe functia de director general , nu mai vad necesitatea sau utilitatea incheierii contractului de management ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator sa - director economic Melinda2 Melinda2 Buna ziua, Sunt director economic la un SA, angajata cu contract de munca. Societatea nu are Director General, este reprezentata de Presedintele CA si ... (vezi toată discuția)
Termen contract de prestari servicii de marketing vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un contract de marketing pentru directori regionali are un termen minim sau maxim , stipulat de vreun document ... (vezi toată discuția)
Fisa postului director general danida danida Buna ziua. Va rog respectuos daca ma puteti ajuta cu o problema. As vrea sa compun o fisa a postului pentru director general in care sa-i trasez exact cateva ... (vezi toată discuția)