am si eu o intrebare: un angajat a intrat in preaviz pe data de 30 martie(prima zi).
pe 26 aprilie ar fi a 20-a zi de preaviz dar include si a doua zi de paste.se ia in calcul si ziua respectiva sau se prelungeste preavizul cu inca o zi si va inceta contractul pe 28 aprilie?
este gresala mea ca nu am specificat. preavizul este de 20 zile lucratoare. si as vrea sa stiu daca se va scade ziua de 25 Aprilie, care este data de incetare, prima zi nelucratoare(28 aprilie) sau ultima zi de preaviz(27 aprilie)?
4) Termenul de preaviz este cel convenit de părţi în contractul individual de muncă sau, după caz, cel prevăzut în contractele colective de muncă aplicabile şi nu poate fi mai mare de 15 zile calendaristice pentru salariaţii cu funcţii de execuţie, respectiv de 30 de zile calendaristice pentru salariaţii care ocupă funcţii de conducere.
Demisie
iura1729
Buna ziua!
As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in conditiile in care incepand cu data de 28 octombrie 2011 vreau sa inchei relatiile de serviciu cu firma ... (vezi toată discuția)
Termen preaviz
impact
Buna seara,
Am nevoie si eu de o lamurire .
Preavizul in cazul demisiei este de 15 zile [b]calendaristice[/b] pentru functiile de executie si 30 zile ... (vezi toată discuția)