avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declarea impozitului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declarea impozitului

buna ziua
revin cu aceeasi problema
in luna martie am acordat tichete cadou membrilor consiliului director care au participat la sedinta. stiu ca trebuie sa le impozitez si asta am sa fac in momentul cand platesc salariile aferente lui martie.
intrebarea mea este cum declar acest impozit?
membrii consiliului director nu sunt angajatii mei sunt onorifici nu ii cunosc nu ma cunosc.
noi suntem fundatie.
impozitul o sa il platesc cu op-ul pt impozit pe salarii iar la administratie o sa apar ca am platit mai mult decat am declarat.
va rog ajutati-ma
nu am nici un fel de contract incheiat cu acele persoane.

Alte discuții în legătură

Impozit pe tichetele de masa ancaartifex ancaartifex buna ziua va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum sa procedez in urnatoarea situatie. in luna martie, institutia a cordat tichete cadou unor persoane ... (vezi toată discuția)
Modificare cd fundatie sylvyk sylvyk Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: un domn mai in varsta este presedintele unei fundatii cu 3 membri fondatori (el,fosta sotie si inca o persoana), acestia ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa. mfilip91 mfilip91 Buna ziua, avind in vedere ultimele modificari legislative privind acordarea tichetelor de masa, respectiv impozitarea acestora de la 1 iulie 2010, as dori sa ... (vezi toată discuția)