avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie privata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie privata

pensia privata este de siguranta pentr viitor? as dori sa cotizez la pensie privata cum procedez si unde ma adresez [ plata trimestrial ] .Cu respect, o zi buna
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 14:00, 2 Aprilie 2011
Va adresati la unul dintre administratorii de pensii-private autorizati.Lamuriri generale gasiti pe site-urile de specialitate cum ar fi:
pensiileprivate.ro
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie sociala calugarite Hadryana Hadryana Am fost calugarita timp de 10 ani la o congregatie in Italia. Calugaritele de acolo, cele care nu sunt cuprinse ca invatatoare in sistemul lor privat si care ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 34/11.03.2015 – pentru completarea art. 36 din legea nr. 230/2007 chelarucostel chelarucostel Au trecut trei luni de cand s-a publicat aceasta lege si nu am auzit ca s-a aplicat . 1. La cine trebuie sa ne adresam daca aceasta lege nu se aplica? 2. ... (vezi toată discuția)
Expert calcul pensie Carmina35 Carmina35 Buna ziua, Dorim sa atacam in instanta decizia de pensionare a mamei. Dupa 33 de ani de munca, i s-a calculat o pensie de 632 de lei, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)