avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... istoric de rol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

istoric de rol

Am solicitat istoricul de rol fiscal al unui imobil din Bucuresti,imobilul fiind trecut in proprietataea statului in baza decretului de expropriere nr 397/1986. ...detin act de proprietate,certificat de mostenitor,situatia juridica de la Icral,decret 397/1986?decizia de exproriere(Arhive Nationale) si notificari din 2001.
Am primit raspuns:"rolul fiscal deschis prin Proces Verbal pt. impunerea cladirilor si terenurilor din orase pe anul 1956 la data de 26.03.1956,dosarul fiscal cuprinzand declaratii de impunere,iar la dosarul fiscal nu exista actul prin care a fost trecut in patrimoniul statului." Va rog explicati-mi raspunsul?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:42, 2 Aprilie 2011
Pai, inseamna ca imobilul respectiv a fost inscris la fisc pentru stabilirea impozitului in anul 1956, iar la administratia financiara nu exista nici un act din care sa rezulte trecerea acelui imobil in proprietatea statului (banuiesc ca la fisc imobilul respectiv inca figureaza pe numele unei persoane fizice:()... Ar fi trebuie sa mentioneze administratia financiara pe numele cui figureaza in acest moment rolul fiscal al imobilului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decret 92/1950 Maria Posciuc Maria Posciuc Buna seara, Stie cineva unde este arhivat originalul decretului 92/50? si daca,copiile actelor de proprietate in baza carora s-a facut ... (vezi toată discuția)
Revendicare, uzucapiune ioana_comsa213 ioana_comsa213 1. In perioada 1952-1959, X figureaza in evid. fiscale ca platitor de impozite ptr. constr si teren in supraf de 400 mp, in Bucuresti. str. ... sect. 3; La ... (vezi toată discuția)
Nu avem acte pe casa gabrielarosu gabrielarosu buna ziua. tatal meu a decedat in urma cu trei ani. casa in care locuim este a bunicilor mei. bunicul a decedat si el. tata nu are decat rol pe numele lui. ... (vezi toată discuția)