Am solicitat istoricul de rol fiscal al unui imobil din Bucuresti,imobilul fiind trecut in proprietataea statului in baza decretului de expropriere nr 397/1986. ...detin act de proprietate,certificat de mostenitor,situatia juridica de la Icral,decret 397/1986?decizia de exproriere(Arhive Nationale) si notificari din 2001.
Am primit raspuns:"rolul fiscal deschis prin Proces Verbal pt. impunerea cladirilor si terenurilor din orase pe anul 1956 la data de 26.03.1956,dosarul fiscal cuprinzand declaratii de impunere,iar la dosarul fiscal nu exista actul prin care a fost trecut in patrimoniul statului." Va rog explicati-mi raspunsul?
Pai, inseamna ca imobilul respectiv a fost inscris la fisc pentru stabilirea impozitului in anul 1956, iar la administratia financiara nu exista nici un act din care sa rezulte trecerea acelui imobil in proprietatea statului (banuiesc ca la fisc imobilul respectiv inca figureaza pe numele unei persoane fizice:()... Ar fi trebuie sa mentioneze administratia financiara pe numele cui figureaza in acest moment rolul fiscal al imobilului respectiv.