avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxa daunatoare sanatatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxa daunatoare sanatatii

Stie cineva daca mai este in vigoare?daca da care mai este procentul,tot 2%?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:47, 4 Aprilie 2011
era vorba de 2% taxa pentru tigari si alcool
a fost abrogata
Era og22/1992 abrogata de legea 95 (reforma in sanatate )
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa asupra activitatilor daunatoare sanatatii ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Stiti cumva daca se mai calculeaza taxa asupra activitatilor daunatoare sanatatii (2%) pentru tutun si alcool pentru comerciantii cu amanuntul? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa 2% asupra pro.daunat.sanatatii MARIAB MARIAB buna ziua, Am si eu o mare problema. Odata aparuta Legea95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, la art 369 se abroga O G 22/1992 aprobata in ... (vezi toată discuția)
Vanzare tigari ayleena ayleena Buna seara, Astazi am auzit pentru prima data ca ar trebui platit contributie la sanatate 2% pentru veniturile din vanzarea de tigari. Am dat cautare pe ... (vezi toată discuția)