am fost intr un hipermarket sa cumpar niste produse.am cumparat 5 produse de aceelasi fel,ajungand la casa casierita a observat ca pe un produs din cela 5 era alt cod de bara....apoi mi a scazut acel pret mic si mi a scanat la pret normal..dupa ce am platit a venit paza care m a dus in camera de supraveghere...mi au spus ca ma au pe filmare cand am aplicat acel cod de bare pe cel original al produsului.specific ca pretul real era de 50 de ron si codul de bare fals era de 6 lei..si eu si ei am chemat politia..acestia cand au ajuns si au cerut filmarea paza au spus ca nu au nici o filmare.....eu stiu ca paza ma putea retine decat daca aveau probe impotriva mea.cand am ajuns la politie am aflat ca ei m au mintit ca m au filmat....si sa aflu cu stupoare ca o angajata de a lor a dat o declaratie ca ea m a vazut cand ma indreptam spre casa am lipit acel cod de bare...eu cred ca ai au crezut ca m au prins pe filmare si cand si au dat seama ca m au retinut degeaba au pus acea angajata sa scrie acea declaratie.....eu lucrez intr o institutie....seful meu l a sunat pe seful de la circa de pol unde am fost dus si i a zis ca sunt angajatul lui si a fost o neintelegere....cel de la pol dupa ce a citit declalatile si tot ce era de citit mi a spus ca a fost o confuzie si sa ma duc linistiy acasa...am mai vb cu 3 avocati si mi au spus sa i dau in judecata pt retinere abuziva....am stat cam o ora pana ce avenit pol,hartuire,mai e si declaratiea falsa a acelei angajate si cei de la acel hiper market au scris in plangere ca eu i am pagubit de 250 de ron....adica ei mi au impus toate cele 5 produse cand de fapt ar fii trebuit decat acel care avea acel cod de bare fals...politia mi a zis ca asta e inca o greseala de care pot profita.specific ca paza a vb urat cu mine....eu a tb sa lipsesc vro 3 ore de la muca....ar fii mai multe de zis dar asa ca idee ce parere aveti?
acuzatia e ca din 5 produse identice, ati schimbat codul de bare numai al unuia ?:stunned:
nu ar trebui sa o lasati asa.. angajati un avocat si vedeti ce e de facut si cat puteti obtine din asta.
ii puteti face si angajatei plangere pt fals in declaratii, poate si de denunt calomnios, functie de cum s-au desfasurat evenimentele
si pana la urma v-au facut plangere penala? pt a primi sugestii daca ar trebui sau nu sa ii actionati in instanta ar fi bine sa dati mai multe detalii despre plangerea pe care v-au facut-o ei, in ce stadiu, ce obiect are, etc.
Concret ,ati fost acuzat de angajatii unitatii,pentru fapte pentru care nu exista probe temeinice impotriva dvs
Dupa ce ati suportat consecintele lipsei de probe, apreciati ca se justifica consum nervos suplimentar ,irosire de timp,intr-o plangere pentru care nici dvs nu detineti probe temeinice ?
denunt???
Manole Dumitru
Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)