avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

mediator

Cum pot deveni mediator, unde se fac inscrierile si cat costa un curs de mediator
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 04:29, 3 Aprilie 2011
Intai, pentru a dori sa deveniti mediator trebuie indeplinite cateva conditii:
-studii superioare, in orice domeniu,
-o vechime in munca de minim 3 ani,
-capacitate de plina de exercitiu
-apt-din punct de vedere medical, pentru exerciatrea acestei activitati
-o buna reputatie si sa nu fi fost condamnat definitiv pentru savarsirea unei infractiuni intentionate, de natura sa aduca atingere prestigiului profesiei
-sa fi absolvit un curs pentru formarea mediatorilor, in conditiile legii nr.192/2006, sau un program postuniversitar de nivel master in domeniu, acreditat si avizat de Consiliul de mediere
-sa fie autorizata ca mediator, in conditiile legii ( dupa urmarea cursului).
In functie de zona in care locuiti gasiti pe sit-urile privind medierea asociatii care organizeaza cursuri, perioadele si valoarea cursului. Orientativ valoarea cursului se situeaza in jurul valorii de 4.000-4500 lei, de regula platibili in 2 transe.
Inscrierea se face dupa o discutie telefonica cu asociatia respectiva, care va va trimite formularul de inscriere, contractul, pe care le completati si le puteti trimite prin fax, e-mail, posta, alaturi de dovada achitarii primei transe din valoarea cursului.
Legea in baza careia se desfasoara activitatea este nr. 192/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Puteti gasi si alte explicatii in cadrul acestui site la sectiunea Mediere si arbitraj, cazuri supuse medierii, si pe alte site-uri privind medierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea masterului in mediere pentru a fi autorizat ca mediator OANA GORAN OANA GORAN daca urmez master in mediere devin direct mediator sau mai trebuie sa trec prin inregistrari, dosare depuse, taxe....../ ? (vezi toată discuția)
Juridice alexccc11.@yahoo.com alexccc11.@yahoo.com sal., ce pasi trebuiesc urmati pentru a deveni MEDIATOR.Multumesc! (vezi toată discuția)
Angajare mediator florinplaton florinplaton As dori sa intreb care sunt conditiile de angajare ca mediator, unde trebuie sa ma interesez, cine face aceste angajari si daca faptul ca am absolvit ... (vezi toată discuția)