avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... site -ul pe care apar societatile care vor intra in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

site -ul pe care apar societatile care vor intra in insolventa?

buna ziua,
care este site-ul pe care sunt afisate societatile care vor intra insolventa inainte de numirea unui lichidator,administrator judiciar?
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
emaa74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 12:13, 3 Aprilie 2011
Portalul instantelor de judecata - just.ro - tribunalul din judetul in care debitoarea isi are sediul. Veti afla daca a exista o cerere de deschidere a procedurii insolventei impotriva unei societati.
Mai puteti afla aceste date din Buletinul procedurilor de insolventa - buletinulinsolventei.ro - sectiunea Servicii BPI - persoane publicate in BPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ionutz21 ionutz21 Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea ... (vezi toată discuția)
Firma in dizolvare fany22 fany22 BUNA, Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)