Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si acolo scrie ca firma e in dizolvare si atat. (mai scrie ca ultima inregistrare la orc este din 2008, oare de atunci e in dizolvare?) Am cautat si la Tribunalul Comercial al firmei debitoare, dar n-am gasit decat ca s-a admis cererea formulata de orc de dizolvare de prin 17.09.1008.
Ce am eu de facut?
Mentionez ca am BO. Sa-l investesc si sa merg sa-l execut? mai pot face asta?
De cand aveti acel B.O emis de firma respectiva?este importanta data emiterii B.O ,data scadenta a B.O si data emiterii facturi pentru care a fost emis acest
B.O
Cautati la Reg. Comertului: [ link extern ] /
si in Buletinul Insolventei: [ link extern ] /
care este starea firmei si care este lichidatorul desemnat.
Contactati-l.
Asta inseamna ca B.O il aveti (fizic)in formatul vechi care nu se mai poate deconta la banca.In alta ordine trebuia scris si data platii pe instrumentul de plata chiar daca neoficial acest aspect a devenit o practica comerciala-gresit.Cu referire la solutia data de Tribunal este tardiv de a mai putea face vreun demers -a trecut un an si daca altcineva nu a facut recurs firma este dizolvata si cred ca si radiata.
Cel mai bine cereti un buletin informativ la Registrul Comertului a acelei firme si acolo aveti toate datele,dupa care scrieti-ne.
Cu respect,Alexa...
Dizolvare! si atat...
fany22
Am o firma debitoare in dizolvare. Am cautat peste tot, la Tribunal, la Onrc si n-am gasit nimic nou, decat asta ca e in dizolvare judiciara cf. art. 237 din ... (vezi toată discuția)