avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... intrebare stagiari
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

intrebare stagiari

dragi colegi stagiari, av care am intrat in noiembrie 2010 trebuie sa urmam cursurile INPPA?
Cel mai recent răspuns: ContSters132975 , utilizator 11:18, 4 Aprilie 2011
Da,urmarea cursurilor INPPA a devenit obligatorie. ;)
Luiza, le urmezi si tu? eu am citit ca este nevoie de min 1 an de stagiu
DUTU ADINA a scris:

Luiza, le urmezi si tu? eu am citit ca este nevoie de min 1 an de stagiu

Nu,pentru ca nu sunt inca avocat stagiar.
In conformitate cu art. 23 alin. (2) din Legea nr. 51,republicata in 2011:

"Avocatii stagiari, dupa inscrierea in barou, au obligatia sa urmeze cursurile Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, in perioada de stagiu."

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
luiza2008, utilizator
Pentru cei admisi ca urmare a examenului din nov.2010 cursurile INPPA vor debuta probabil undeva in ianuarie-martie 2012.
Anul acesta urmeaza INPPA cei admisi in 2009 si febr 2010.
AM AFLAT!
Pentru cei admisi ca urmare a examenului din nov.2010 cursurile INPPA vor debuta probabil undeva in ianuarie-martie 2012.
Anul acesta urmeaza INPPA cei admisi in 2009 si febr 2010.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate cursuri inppa Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva sigur daca sunt sau nu obligatorii studiile acelea pentru avocati stagiari la INPPA? Am citit legea avocatilor actualizata si ... (vezi toată discuția)
Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)
Inppa - avocat stagiar - avocat de dr. comercial ? marius19841 marius19841 Imi poate spune cineva daca asta e oridinea fireasca a formarii unei cariere de avocat in drept comercial ? 1.Examen la Barou - respectiv INPPA; 2.Avocat ... (vezi toată discuția)