De circa o saptamana in blocul nostru nu mai este caldura. Intrebata presedinta a raspuns ca a fost oprota de Furnizor. M-am interesat la furnizor si am aflat ca este exclus, nu a fost sistata livrarea de agent termic. Intrebarea mea este: are voie presedinta/administratorul sa decida intreruperea furnizarii caldurii in bloc, in conditiile in care toti avem repartitoare???
Suspecta pozitia presedintei dv de asociatie
Furnizarea agentului termic se intrerupe numai dupa trecerea a 3 nopti consecutive de temperaturi mai mari de 10 grade C
Este abuziva masura intreruperii beneficierii de agent termic
Atunci cand in bloc se opreste caldura din vana de la subsol, aceasta este o decizie a comitetului executiv sau o hotarare a AG luata candva pentru toti anii, dar cel mai adesea este o decizie personala a presedintelui sau administratorului, impreuna cu vreo cativa locatari mai "economi" care isi aroga rolul de "purtatori de cuvant ai tuturor proprietarilor".
Ideea e ca aceasta decizie, hotarare trebuie sa fie a majoritatii locatarilor si deci administratorul sau presedintele trebuie sa va prezinte vreun document scris in acest sens, o hotarare luata in interiorul asociatiei.
Nu cred ca va poate ajuta cineva in acest sens (timpul este prea scurt), ci proprietarii ar trebui sa se revolte si sa ceara presedintelui sa lase caldura pana cand va fi oprita de furnizor. Deci va trebuie sprijinul celorlalti vecini ai dv.
dar daca lumea au hotarat verbal sa nu mai aibe caldura, din diferite motive...ce mai trebuie o hartie semnata? ca mai apoi nu recunosc ce au vorbit este altceva. Deci majoritatea a decis, nu mai vor caldura...ce e ilegal? ca sa trezit unu ca mai vrea caldura, ce vina au ceilalti? ca intro asociatie majoritatea decid,... aici vad ca ar fi unul singur care este impotriva, restu pentru.
[...] Deci majoritatea a decis, nu mai vor caldura...ce e ilegal? ca sa trezit unu ca mai vrea caldura, ce vina au ceilalti? ca intro asociatie majoritatea decid,... aicivad ca ar fi unul singur care este impotriva, restu pentru.