De circa o saptamana in blocul nostru nu mai este caldura. Intrebata presedinta a raspuns ca a fost oprota de Furnizor. M-am interesat la furnizor si am aflat ca este exclus, nu a fost sistata livrarea de agent termic. Intrebarea mea este: are voie presedinta/administratorul sa decida intreruperea furnizarii caldurii in bloc, in conditiile in care toti avem repartitoare???
pai daca toti nu vor caldura...si doar unul vrea ; ce e de facut? pt unul restu se supun? ca apoi vin restul si zic ; cum majoritatea decide, restu se punun chiar daca nu le convin, din diferite motive. ---in cazul fara repartitoare.
cei care nu doresc caldura, isi opresc repartitorul si fiecare plateste ce consuma ---in cazul cu repartitor
asa e, au semnat si nu mai au ce face (ca proverbul...apa trece , piatra ramane ) dar insa ei acum decid, imediat sa se aplice, si daca ii cauti sa semneze tabele, nu prea vor sau sunt "ocupati".
@cavallis
Despre ce vorbiti dv.? Despre cazuri ipotetice? Utilizatoarea ne-a pus o intrebare si nu ne-a spus cati sunt pro si cati contra.
Deci, haidem sa lasam presupunerile si sa raspundem strict la intrebare!