Interventie moderator :
Buna seara , domnule Florin Savu
1. Va multumim pentru informatia oferita privitoare la versiunile actualizate ale declaratiei 112 :
Soft A versiunea 5/29.03.2011 valabil incepand cu data 01.04.2011, inclusiv pentru declaratiile rectificative aferente perioadelor de raportare ianuarie - februarie 2011
Soft J versiunea 1.2.0/29.03.2011 valabil incepand cu data 01.04.2011, inclusiv pentru declaratiile rectificative aferente perioadelor de raportare ianuarie - februarie 2011
[ link extern ]
Sursa :
www.static.anaf.ro
2. Faptul ca aveti o opinie referitoare la promovarea proiectelor APEC de catre administratia acestui site ,nemultumire pe care v-ati exprimat-o public mai sus,nu cred ca are legatura cu ultima parte a comentariului Dvs. .Noi , toti utilizatorii acestui site si forum beneficiem de serviciile gratuite ale acestuia atata timp cat exista reclama si sponsori.
3. Parerea mea personala este ca forumul " Noutati legislative, proiecte in domeniul economic si fiscal" este foarte bine pozitionat ,deoarece utilizatorii care acceseaza forumurile de contabilitate sunt interesati si de citirea noutatilor legislative aparute in acest domeniu.
Faptul ca exista useri care isi posteaza subiectele in acest forum fara a citi , poate , pana la capat toate forumurile existente in sectiunea "Discutii contabile si fiscale " nu trebuie sa ne supere sau sa ne deranjeze. Pentru aceasta suntem noi moderatorii , aici . In masura timpului meu disponibil (acum limitat de un control in firma) , mut aceste subiecte acolo unde le este locul de fapt ,incercand sa las in acest forum numai ce ne intereseaza pe toti din punct de vedere al legislatiei sau al noutatilor aparute.
O seara buna.
Cu respect,
Moderator - ec.Gabriela Ionescu