avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legislatie - modificari ale codului rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legislatie - modificari ale codului rutier

Cand intra in vigoare noul cod rutier, referitor la centura si la telefonul mobil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:15, 5 Aprilie 2011
Dupa ce vor fi aprobate de parlament modificarile propuse.
Proectul de lege a fost votat in Senat si urmeaza a fi discutat si votat in Camera Deputatilor,care are putere decizionala.
Ca o parere personala si nu numai ,nu cred ca ca v-a trece in prima forma votata in Senat,deoarece este prea permisiv si poate da nastere unor consecinte grave..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Legea 85/2006 - legea 175/2010 boilor boilor 1-doresc sa stiu daca proiectul legii falimentului persoanelor fizice aprobat de Senat a fost votat si de camera deputatilor? si daca da ,de cand intra in ... (vezi toată discuția)
Legea cametei Teemo Teemo Am o dilema legata de legea cametei proaspat adoptata. Sunt (ne)fericitul partas al unui contract de imprumut dubios. Din cate am inteles a fost adoptata de ... (vezi toată discuția)