avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident fara victime
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident fara victime

am provocat un accident fara victime am achitat amenda respectiva pentru nerespectarea limitei e viteza,am dat polita de asigurare pagubitului si mi-am propus peste ceva timp amiabil sa-i mai dau ceva bani,dar acesta a venit cu cativa indivizi si au inceput amenintarile.acum sunt hotarat sa nu mai dau nimic. ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:24, 4 Aprilie 2011
daca ati predat polita de asigrare, teoretic ar trebui sa fie ok. este posibil ca pagubitul sa va dea in judecata in situatia in care cei de la asigurari nu vor sa ii plateasca dauna si eventual sa va ceara si daune morale.
Daca i-ati dat RCA-ul pagubitului nu trebuie sa ii mai dati nimic. Daca veti fi agresat ulterior, puteti face plangere la politie pentru cercetari.
Eu unul nu as mai plati nimic. Daca asiguratorul dv RCA ajunge la concluzia ca trebuie sa-i plateasca ceva ii plateste daca nu ,nu. Si atunci va fi o chestiune intre pagubitul si asiguratorul dv RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale pentru accident cu victime silvyuk silvyuk Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident cu victima si probabil am sa fiu gasit vinovat de producerea accidentului. Incercarea de a ma impaca cu victima a ... (vezi toată discuția)
Provocare accident rutier stoica_b stoica_b Un conducator auto se afla in depasirea unui vehicul, cand auto care depasea a ajuns paralel cu vehiculul depasit, cel care era depasit nu s-a asigurat la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala coky coky Buna ziua, am si eu o dilema, am fost implicat recent intr-un accident de circulatie, toata lumea stie ca e vina lui, pana si el recunoaste, politia a zis sa ... (vezi toată discuția)