avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR DECES
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR DECES

Ajutorul de deces in cuantum de cinci salarii conform l 128/1997 si contractului colectiv de munca castigat prin hotarare judecatoreasca se refera la salariul de baza sau la salariul net. In perioada aprilie -iunie 2010 persoana respectiva a fost in concediu medical, in luna iulie -august 2010 a fost in concediu de odihna, septembrie -octombrie 2010 concediu medical, iar pe 6 octombrie 2010 a decedat.
Salariul aferent carei luni se ia in calcul pentru calcul ajutorului de deces.
Conform L 118/2010 se diminueaza cu 25% ajutorul de deces?
Conform l 571/2004 se impoziteaza ajutorul de deces?

Alte discuții în legătură

Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical diminuat 25%???? ContSters79437 ContSters79437 Diminuarea de 25% cf Legii 118/2010 se aplica si pentru concediile medicale???? VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Prenatal... anamariaholban anamariaholban Indraznesc sa va mai deranjez cu o intrebare, Pentru calcul prenatal se ia in calcul salariul brut realizat pe ultimele 6 luni: eu am intrat in concediu pe ... (vezi toată discuția)