avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

buna ziua
am o mare problema legata de contabilitate detin un plafar in constanta si am stocul mare ,cum as putea sa reglez aceasta situatie si plus de asta contabila veche pe care am avut-o a facut multe dispozitii de incasare prin care am adus bani de acasa daca imi vine un control am pus-o.ce solutie credeti ca ar fi?contabila mea anterioara a fost o mare dobitoaca ce pot face in acest sens va multumesc
Cel mai recent răspuns: gabriella1065 , utilizator 12:16, 4 Aprilie 2011
Sunt mai multe aspecte de discutat pe situatia dumneavoastra si "modalitati" de rezolvare...nu cred ca veti putea reusi aici pe site...mai bine consultati pe cineva local ca sa poata avea acces si direct la acte si la inregistrarile contabile ce au fost efectuate.

Mult succes.
Este vorba de stocul faptic sau de stocul valoric ?? Din ce ati scris d-voastra se deduce ca doar stocul valoric este mare si cel faptic nu . Sa inteleg ca marfa s-a vandut si nu s-a descarcat iar in locul incasarilor au fost facute dispozitii de incasare de la terte persoane ?
1. Stocul mare pe care il aveti din ce cauza a devenit asa mare?
Solutia e sa reglati la un inventar stocul in plus, dar ca si consecinta va trebui sa platiti tva-ul.
pai si cum sa reglez?
din cauza mea a devenit mare ?si cum sa reglez?

Alte discuții în legătură

Stocuri balanta versus realitate ana & maria ana & maria stocuri in balanta neconforme cu realitatea! am facut inventarul si am diferenta mare intre sodul din balanta si realitatea inventariata, ce sa fac? (vezi toată discuția)
minusuri constatate la inventariere stocuri marfa CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 s-a inventariat stocul de marfa al magazinului si s-a constatat minus. Avand in vedere ca in magazin a vandut doar patroana nu se pot imputa ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)