avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concurs remi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concurs remi

am un prieten pasionat de jocul de remi si care doreste sa organizeze chiar un concurs de remi.

M-a intrebat care ar fi pasii, si, recunosc, ca nu am stiut sa-i spun prea clar.

Banuiesc ca ar trebui sa infiinteze mai intai o asociatie....

Daca este cineva initiat poate imi da un sfat......#-o

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dumitru2000 , utilizator 22:10, 24 Iunie 2008
Cum vrea sa sponsorizeze acel concurs de remy ?

Poate incheia un contract de sponsorizare cu organizatorii acelui concurs, fie in calitate de persoana fizica, fie in calitate de reprezentant al unei societati comerciale.
Nu doreste sa sponsorizeze ci sa organizeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare / donatie / publicitate robert_11 robert_11 Buna ziua. M-am intalnit ieri cu o problema destul de mare pentru mine si nu stiu cum s-o rezolv. Eu, impreuna cu niste prieteni ne-am strans sa facem o echipa ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare adrianaduceac adrianaduceac Sunt diriginta la o clasa de a XII-a si organizam balul bobocilor. Intampinam probleme in ceea ce priveste obtinerea de sponsorizari deoarece nu stim exact in ... (vezi toată discuția)