avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general grad indatorare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

grad indatorare

Buna ziua,
am si eu o nelamurire.Pentru calculul gradului de indatorare la capitaluri proprii se tine cont si de rezultatul reportat din anii precedenti? Daca in 2008 si 2009 am avut pierdere iar in 2010 am avut profit ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:43, 4 Aprilie 2011
Pentru determinarea capitalurilor proprii, printre altele, se vor scade din profitul anului 2010 pierderile din anii 2008 si 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capital propriu negativ la bilant 2009 STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, as dori sa stiu cum se trateaza capitalurile proprii negative. Societatea are o pierdere din 2009 de acoperit iar la finelele anului nu a acoperit-o ... (vezi toată discuția)
Compensare pierderi din rezerve dynres dynres Care solutie este mai buna, sa compensez pierderile pe 2008 din rezerve si sa platesc impozit pe profit pe primul trimestru 2009 sau sa reportez pierderile si ... (vezi toată discuția)
Repartizarea profitului anului 2009 maricos maricos la sf anului 2009 am profit 1169 lei si am facut inregistrarea 129=117 1169 lei este bine si ce inregistrari trebuie sa mai fac cu privire la ... (vezi toată discuția)