avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... sfat pentru infiintare firma cu activitate ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

sfat pentru infiintare firma cu activitate intracomunitara

vreau sa deschid un magazin on-line prin care sa vand produse in Italia ,Spania ,
Germania si eventual Anglia . as vrea sa stiu care este forma juridica necesara si avantajoasa pentru prestarea acestei activitati , din punct de vedere fiscal , al TVA-ului , al declaratiilor , impozitelor ,cadrul legislativ , etc.? .mai mentionez ca segmentul de piata vizat este format din persoane fizice . rog foarte mult sa-mi raspunda cineva sau sa-mi recomande pe cineva in masura sa-mi raspunda la aceste intrebari. cu speranta ca cineva ma va ajuta sa -mi lamuresc aceste aspecte va multumesc din suflet .#-o

Alte discuții în legătură

Recuperare tva tranzactii online sean_combs sean_combs Buna ziua. In cazul tranzactiilor on-line din tari partenere UE ( in special Anglia ) care sunt procedurile de recuperare a TVA-ului ? Mentionez ca am un PFA ... (vezi toată discuția)
Magazin online micky28 micky28 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari referitoare la infiintarea si activitatea unui magazin online si la care am gasit raspunsuri diferite din ce am studiat ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)