avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Discutii juridice
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Discutii juridice

buna ziua am o intrebare la dv.am avariat o masina dar eu am ITP expirat.pot sa ii dau polita RCA pagubitului pt. a-si repara masina?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:17, 4 Aprilie 2011
da, ii puteti da polita pagubitului, nu e asta problema.
pentru ca nu aveti itp facut este posibil sa va retina talonul si sa luati si o amenda frumusica.
DA, puteti dar pe constat amiabil.Daca mergeti la politie sa declarati sa nu intrati in alte complicatii(ma refer la ITP expirat)
Masina pe care ati avariat-o se repara pe RCA-ul dv. Treaba cu ITP-ul expirat nu are legatura cu accidentul in situatia de fata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident unu fara itp altu fara rca, cine e vinovat?? razvan007 razvan007 in cazul unui accident intre o persoana care nu are itp valabil si care loveste o masina care nu are rca, pe un drum public, cine e vinovat?? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila nelu74 nelu74 as dori sa aflu cit influenteaza permisul de conducere expirat in solutionarea unui dosar de dauna prin \"constatare amiabila\". Autoturismul detine polita rca ... (vezi toată discuția)
Premis retzinut,amenda si asigurare paulHD paulHD buna!am o nelamurire..am lovit o masina acum cateva zile am fost la politie si mi sa retzinut permisu pt ca nu m-am prezentat in 24 de ore si mi sa dat o ... (vezi toată discuția)