avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada proba functii executie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada proba functii executie

Imi spuneti va rog cat este limita maxima a perioadei de proba pentru functiile de executie? 30 zile sau 90? Stiu ca era 30, dar am inteles ca se va modifica sau s-a modificat la 90 zile.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 4 Aprilie 2011
In acest moment inca 30 de zile.
Dupa intrarea in vigoare a noilor modificari aduse Codului Muncii, pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la incheierea contractului individual de munca se poate stabili o perioada de proba de cel mult 90 de zile calendaristice pentru functiile de executie si de cel mult 120 de zile calendaristice pentru functiile de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca mitrofan emilia mitrofan emilia buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie pentru un muncitor necalificat perioada de proba cat este? am citit in codul muncii art.31 ca ar fi de doar 5 zile ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba pt muncitorii necalificati delia25 delia25 Conform noului cod al muncii muncitorii necalificati ce perioada de proba vor avea? Multumesc. (vezi toată discuția)
Perioada de proba elenaispas elenaispas in codul muncii, valabil de la 1 mai 2011, referitor la perioada se proba, se mentioneaza, ca pentru contractele de munca pe perioada nedeterminata, perioadele ... (vezi toată discuția)