avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norme metodologice de organizarea a concursului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norme metodologice de organizarea a concursului de ocuparea a posturilor vacante din sistemul bugetar

Spuneti-mi, va rog,au aparut cumva alte norme metogologice de organizarea a concursurilor de ocupare a posturilor vacante din sistemul bugetar? Si daca da,unde le gasesc? Fac precizarea ca sunt interesata de normele metodologice de organizarea concursurilor de ocuarea posturilor vacante in invatamant,personal nedidactic(bucatar).Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 17:38, 4 Aprilie 2011
În ultima zi din martie a.c a fost publicată în Monitorul Oficial nr.221, H.G. nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
In gasiti aici
[ link extern ]
Hotararea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice publicata in Monitorul Oficial nr. 221 din 31 martie 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personal contractual Sisi03 Sisi03 Dupa introducerea noului cod adm., pt organizarea unui conc pt personal contractual se merge tot dupa HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru Transformarea, prin act aditional (intr-o institutie bugetara), unui contract de munca individual pe durata nedeterminata, in unul pe durata ... (vezi toată discuția)
Angajare - in ce act normativ scrie ca nu se fac angajari in sistemul bugetar? irenaradulescu irenaradulescu As dori sa-mi spuneti care este legea inca in vigoare care face referire la a nu se face angajari in sistemul bugetar. Multumesc! (vezi toată discuția)