avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare - in ce act normativ scrie ca nu se fac ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare - in ce act normativ scrie ca nu se fac angajari in sistemul bugetar?

As dori sa-mi spuneti care este legea inca in vigoare care face referire la a nu se face angajari in sistemul bugetar.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irenaradulescu , utilizator 13:24, 8 Aprilie 2011
Eu va spun ca deja nu mai este in vigoare, prin publicarea HG 286/2011 in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 221 din 31 martie 2011, care cuprinde si Regulamentul cadru din 23 martie 2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Pentru mai multe detalii vedeti si:
www.avocatnet.ro/content/art...
Iar continutul respectivelor acte normative le puteti gasi fie chiar in M.Of., fie print-un program legislativ (daca aveti acces), de tip SintAct, Legis, Lex navigator etc.
Atunci de ce spun ca nu angajeaza in sistemul bugetar ,stiind ca au posturi libere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme metodologice de organizarea a concursului de ocuparea a posturilor vacante din sistemul bugetar beatrice3108 beatrice3108 Spuneti-mi, va rog,au aparut cumva alte norme metogologice de organizarea a concursurilor de ocupare a posturilor vacante din sistemul bugetar? Si daca da,unde ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru Transformarea, prin act aditional (intr-o institutie bugetara), unui contract de munca individual pe durata nedeterminata, in unul pe durata ... (vezi toată discuția)
Concurs carmenstan carmenstan Regulamentul -cadru pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant pt sanatate ,se gaseste in Hot.Guv.285/23.03.2011 SAU H.G. nr.497/2010? Sau a ... (vezi toată discuția)