avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare - in ce act normativ scrie ca nu se fac ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare - in ce act normativ scrie ca nu se fac angajari in sistemul bugetar?

As dori sa-mi spuneti care este legea inca in vigoare care face referire la a nu se face angajari in sistemul bugetar.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irenaradulescu , utilizator 13:24, 8 Aprilie 2011
Eu va spun ca deja nu mai este in vigoare, prin publicarea HG 286/2011 in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 221 din 31 martie 2011, care cuprinde si Regulamentul cadru din 23 martie 2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Pentru mai multe detalii vedeti si:
www.avocatnet.ro/content/art...
Iar continutul respectivelor acte normative le puteti gasi fie chiar in M.Of., fie print-un program legislativ (daca aveti acces), de tip SintAct, Legis, Lex navigator etc.
Atunci de ce spun ca nu angajeaza in sistemul bugetar ,stiind ca au posturi libere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme metodologice de organizarea a concursului de ocuparea a posturilor vacante din sistemul bugetar beatrice3108 beatrice3108 Spuneti-mi, va rog,au aparut cumva alte norme metogologice de organizarea a concursurilor de ocupare a posturilor vacante din sistemul bugetar? Si daca da,unde ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru Transformarea, prin act aditional (intr-o institutie bugetara), unui contract de munca individual pe durata nedeterminata, in unul pe durata ... (vezi toată discuția)
Personal contractual Sisi03 Sisi03 Dupa introducerea noului cod adm., pt organizarea unui conc pt personal contractual se merge tot dupa HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru ... (vezi toată discuția)