avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare

In cazul divortului cu minori, daca paratul nu se prezinta la prima infatisare, ce se intampla?Se amana? Se judeca in lipsa lui?
trebuie sa faceti dovada legalei citari a paratului.
Pentru ca procedura sa fie legal indeplinita este necesar ca paratul sa semneze citatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul partenerului marianachita marianachita buna ziua acum 2 luni am divortat la mediere sotul a refuzat sa se prezinte am avut si 2 infatisati la judecatorie unde nici acolo nu s-a prezentat mi-a ... (vezi toată discuția)
Divort neprezentare la proces claudiu-iulian claudiu-iulian daca nu semnez citatia de divort venita in mod repetat la interval de 3 luni si nu ma prezint ca parat,ce se poate intampla? mentionez ca nu avem bunuri comune ... (vezi toată discuția)