avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine plateste cazarea pentru insotitorul unui minor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine plateste cazarea pentru insotitorul unui minor care trebuie operat in strainatate?

Buna seara! Mama unui copil de 4 ani si 7 luni nascut cu o malformatie la inimioara si operat de doua ori la Tg Mures , m-a rugat sa incerc sa aflu cateva informatii . Pentru urmatoarea oreratie au fost indrumati catre o clinica din Italia sau Germania, costul operatiei va fi suportat de statul roman ,ce nu stie este daca i se va asigura si mamei cazare alaturi de copil sau va trebui sa suporte din buzunarul propriu cheltuielile de cazare, familia avand un venit modest. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)
Dreptul tatalui divortat???? ailedav ailedav O sa descriu putin problema pt a se intelege: Parinti divortati la scurt timp dupa nasterea copilului, custodia la mama, tatal plateste pensie alimentara fara ... (vezi toată discuția)
Copil cu sindrom down adrianungureanu976 adrianungureanu976 Buna ziua, Pe 11 iunie s-a nascut fetita mea, care are sindrom Down, precum si malformatii cardiace. Inteleg ca s-ar incadra la gradul 1 de handicap, sau ... (vezi toată discuția)