avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... model
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

model

a-s dori si eu un model de conventie intre asociatia de proprietari si spatii cu alta destinatie decit aceea de locuinte(magazine,ateliere,etc)
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:11, 12 Aprilie 2011
@marian_01,
Da-mi un cont de mail sa-ti trimit un model pe care il folosesc eu pe-aici.
Domnule Grecu,
Postati acest model in dreapta paginii, la Documente utile, daca puteti.
Ok, acum nu sunt la birou, dar cand ajung am sa postez cele doua materiale - un acord al com. ex. si un model de conventie inspirat de cine stie de pe unde.
Materialele sunt in Word si pot fi modificate dupa cerintele fiecarei asociatii, eventual se intocmeste ac. conventie cu cele rezultate in urma negocierii intre parti.
..............................................
Am crezut ca pot adauga ambele documente impreuna, astfel ca am dat titlul pentru amandoua (Acord + Conventie), dar nu a mers decat Conventia (normal), apoi am adaugat separat si Modelul de Acord. @adriantot, poate faceti modificare din primul titlu, sa nu se creeze confuzii.
Cu stima,
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii- contract de munca ionel63 ionel63 Am un fiu care urmeaza sa semneze primul sau contract cu un club de HANDBAL din Romania. Rugamintea mea este daca se poate sa-mi dati unele sfaturi despre ceea ... (vezi toată discuția)
Declasare marian_01 marian_01 unde pot gasi si eu un model de declasare a bunurilor materiale ale asociatiei? (vezi toată discuția)
Doresc model statut , acord si act constitutiv asociatie proprietari Ginulici Ginulici Buna ziua, As avea nevoie de un model de statut , acord si act constitutiv asociatie proprietari actual. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)