avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

cat poate dura cercetarea la politie daca suspectul a fugit in strainatate,fiind audiat de politie ,eu faccand si plangere penala la parchet in astea doua luni de la eveniment
pentru furt calificat si lovire art 180,din unitate publica
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:41, 5 Aprilie 2011
si furt si lovire e deja talharie...
Nu exista un termen clar prevazut in lege cu privire la durata cercetarilor,in lege se vorbeste despre un"termen rezonabil"
Cercetarile vor dura destul de mult avand in vedere faptul ca exista un mare numar de dosare penale in cercetere,dar durata ar putea fi mai mare si datorita faptului ca inculpatul este plecat din tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat ContSters198721 ContSters198721 buna ziua ce poate pati fratele meu daca a furat dintr-un local public un telefon in valoare de 300 lei de la un cetatean impreuna cu un var de al meu ,dupa ... (vezi toată discuția)
Tâlhărie Alex12344 Alex12344 Buna ziua am o intrebare am fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificate prima instanta mi-a schimbat încadrarea în furt calificat și loviri și ... (vezi toată discuția)
Incadrare gresita a faptei in plangere. xuser xuser Daca am scris in plangerea de la parchet \"Impotriva numitului XXXXXXX pentru savarsirea infractiunilor de: vataramare corporala, distrugere bunuri si ... (vezi toată discuția)