Da. Exista ceva probe. Respectiv un proces-verbal de mana al "organului", fara serie si numar, fara fapta, fara incadrare juridica, fara drept de obiectiuni, fara stampila si fara martor prin care mi se ridica placutele cu numerele de inmatriculare la 1 noaptea. Uite-asa! Plus un comunicat de presa in care IPJ-ul respectiv se mai si "lauda" cu faptele si "constatarile" sale, adica trei acuzatii penale ticluite la adresa mea. Au activitate. Daca doriti detalii concrete rog o adresa de e-mail si vi le trimit ca atasament.
Evit sa transmit public pe acest site detalii intrucat e posibil ca unele dintre "probe" sa "dispara". A ramas insa "comunicatul" de presa pe internet si "procesul-verbal" de ridicare de bunuri fara motiv (placutele).
Adica daca s-a pierdut un certificat de inmatriculare, atunci "automat" autoturismul e neinmatriculat si are si numerele false #-o, dovedit cu martori #-o Chiar daca m-am legitimat cu C.I.P. in prealabil, plus C.I.V.
Asta pentru ca baza informatica de date a politiei nu face doi bani sau militianul este incapabil sa o acceseze.
Cert este ca autovehiculele inmatriculate inainte de 2005 nu figureaza in baza de date informatica, aceasta fiind creeata pentru "impresie" si aderarea la C.E., fara actualizarea actelor mai vechi.
Ca regula generala - bazele de date computerizate ale administratiei de stat sunt... varza #-o
Practic, acum orice infractor real poate folosi o masina mai veche, dar imposibil de identificat dupa numar, nume sau seria de caroserie. Asta daca militianul nu tasteaza vreo cifra sau litera gresit :rofl:
Sau daca nu simuleaza ca a "gresit" X-(
[ link extern ]