avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice intrebare - licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

intrebare - licitatie

Am nevoie de ajutor va rog
Am participat la o cerere de oferta.Au fost 2 ofertanti.Ambii ofertanti au depasit valoarea estimata a contractului cu un procent de 8%.Eu am avut valoarea mai mica.Poate autoritatea contractanta sa ma descalifice?
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 08:29, 8 Aprilie 2011
Poate sa va cere reducere sucesive ale preturi. Descalificarea?.
Ambii ofertanti vor fi descalificati. Nu se accepta preturi mai mari decat valoarea maxima admisa.
NU va poate descalifica !
Va putea descalifica daca oferta dvs.ar fi depasit cu 10 % valoarea estimata,conf art 36 alin 1 litera e indice 1 din HG 625/2006
HG 925/2006 - scuze de greseala.
Ramane la latitudinea AC. Conform lui HG 925, art 36 alin 1 litera e, oferta poate fi respinsa daca AC nu poate disponibiliza fonduri suplimentare. Daca poate, are dreptul dar nu si obligatia de a accepta ofertele. Amandoua, bineinteles
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2011
vlad nicolae, moderator

Alte discuții în legătură

Termen de executie pike5 pike5 in cadrul procedurii de cerere de oferte lucrari s-au calificat doi ofertanti din care unul ,in graficul de lucrari, depaseste termenul de executie prevazut in ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut teodor82 teodor82 Buna ziua. In cazul in care oferta financiara pentru o licitatie este mai mica decat 85% din valoarea estimata a contractului, ofertantul care a inaintat-o ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)