avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesirea din indiviziune

Buna ziua ,
Doresc detalii(ce documente imi trebuie ) pentru a incepe procedura de iesire din indiviziune dupa decesul bunicului meu.Precizez ca mostenitorul legal/direct este mama mea care este bolnava cu handicap 1 , cu drept de insotitor , sub tutela sotiei mele.Mama mai are un frate care detine prin contract de vanzare /cumparare o parte din masa succesorala (imobile-2 , terenuri agricole-intravilan/extravilan).Mentionez ca bunica mea(mama celor 2)traieste si este deacord cu actiunea de iesire din indiviziune.Nu avem diferente de opinii , suntem deacord cu totii...Ce trebuie si cum sa intreprindem.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:15, 5 Aprilie 2011
Un caz fericit cand sunt de acord toti. Mergeti la notariatul ultimului domiciliu al def.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mostenire/succesiune onna onna Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in rezolvarea unei probleme. #-o Ambii bunicii au decedat, ultimul acum 3 ani, din casatoria lor au rezultat ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate iulianbastan iulianbastan Salut! Am si eu o nelamurire si va implor sa ma ajutati. Bunicii mei (decedati ambii)au 3 copii: mama, o matusa si un frate. Ca avere a ramas un teren ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! As dori cateva lamuriri, daca se poate, cu privire la dezbaterea succesiunii si impartirea bunurilor mobile si imobile ce au apartinut bunicilor ... (vezi toată discuția)