avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... factura inchidere leasing
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

factura inchidere leasing

Cum inregistrez in contabilitate urmatoarea factura de inchidere leasing;

1) valoare finala auto 11.000 lei + tva
2) acciza 1400 lei + tva.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:00, 10 Aprilie 2011
% = 404
167 valoarea finala inscrisa in factura
446 valoarea accizei
4426 tva aferent

Concomitent, se inregistreaza si acciza in costul de achizitie al obiectului leasingului .
213 = 446

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accize contract leasing gabi.b gabi.b Luna aceasta am terminat un contract de leasing, mi-a venit ultima factura in care este cuprinsa si acciza in valoare de 1300 lei + tva. Trebuie sa fac vreo ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva leasing georgi24ro georgi24ro am primit in final factura de valoare reziduala+tva si factura de acciza+tva a unui aututoturism al societatii utilizat in scopuri administrative. in primul ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar Kristinnaa Kristinnaa Care sunt inregistrarile contabile care se fac la inchiderea unui contract de leasing financiar pentru o masina? Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)