Luna aceasta am terminat un contract de leasing, mi-a venit ultima factura in care este cuprinsa si acciza in valoare de 1300 lei + tva.
Trebuie sa fac vreo declaratie pentru aceasta acciza sau are vreun mod de inregistrare in contabilitate aparte?
In declaratia 100 am gasit o rubrica cu accize pentru autoturisme, cine declara aceasta acciza?
Ma incadrez si eu aici cu acciza platita pentru autoturismul al carui contract de leasing s-a incheiat sau producatorul trebuie sa declare?
Formularul 100 " Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat " nu se mai depune incepand cu data de 25 februarie 2011. De la aceasta data , obligatiile declarative se depun pe o singura declaratie pentru contributii sociale si impozit pe venit-Declaratia 112.
declaratia 100 se depune ; numai impozitul pe salariu se declara in 112
declaratia de accize o depun cei care platesc acciza efectiv la buget si au in vectorul fiscal aceasta obligatie , in cazul dvs -importatorul
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.