as avea nevoie de un sfat in privinta unor amenzi privind RoVigneta.
Din neatentie, mi-a expirat anul trecut (in 2010) vigneta, si nu mi-am reinoit-o.
Saptamana trecut am primit acasa o amenda din 25.10.2010.
Mentionez ca eu locuiesc in Timisoara, dar familia mea (mama, sora) locuieste in Deva.
Am achitat aceasta amenda, + despagubirea.
Problema este ca din 25.10.2010, pana zilele trecute am fost de f multe ori la Deva, ceea ce inseamna ca o sa primesc f multe amenzi, care nu au intarziat sa apara. (pt weekend-ul urmator primei amenzi)
Avand in vedere ca au trecut aproape 6 luni, ma astept la aprox 20 de amenzi.
Cred ca aceasta situatie se putea elegant evita daca:
- eu nu eram uituc
- ma anuntau dupa cateva zile de la prima amenda.
Se poate intreprinde ceva demers(uri) sa reduc marimea 'creditului' pe care urmeaza sa-l 'donez'?
Daca da, care este acesta?
Nu prea aveti ce face . Ati savarsit o contraventie constand in circularea fara rovinieta valabila de mai multe ori . Fiecare fapta este distincta fata de celelalte intrucat difera coordonata timp , si probabil si loc .
Nu e chiar asa... mai documentati-va pe internet, veti gasi un model de plangere realizat de avocatul Piperea, pentru amenzi multiple. Macar incercati, nu va costa nimic. Oricum nu este corect sa achitati contravaloarea rovinietei de mai multe ori! Odata prejudiciul acoperit, de ce trebuie sa o achit de fiecare data?! Nemernicie romaneasca.