Parintii mei au divortat si urmeaza sa faca partajul. Bunurile din timpul casniciei sunt reprezentate de un imobil cu 2 camere( in care locuim) si mobila aferenta acestuia. Mama vrea sa obtina 70%-80% din bunuri, iar restul sa-i revina tatalui( care este de acord cu aceasta impartire). Mentinez ca nu sunte implicati minori, eu si sora mea suntem amndoua majore.
Intrebarea mea este: mama va plati o taxa de timbru mai mare decat in cazul unui partaj obisnuit( in care sotii obtin cate 50% din bunuri)??? Astept rasp
in cazul in care sotii se inteleg cu privire la impartirea bunurilor, puteti face o tranzactie, iar instanta va lua act de acest lucru.
taxa de timbru - 3% la valoarea masei partajabile
in cazul in care sotii se inteleg cu privire la impartirea bunurilor, puteti face o tranzactie, iar instanta va lua act de acest lucru.
taxa de timbru - 3% la valoarea masei partajabile
Mai pe intelesul meu: 3% din procentul pe care il cere in plus fata de prcentajul obisnuit ( 50% de fiecare parte) , in cazul de fata 30%, sau 3% din totalul de 80% pe care il solicita partea?
Care este solutia?
xmagx2001
Eu impreuna cu sotul meu am luat anul trecut un imprumut si am construit o casa care momentan este la \"rosu\"(el este titularul si eu imputernicit) si din ... (vezi toată discuția)