avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In cat timp credeti ca se va intampla?
Discuție deschisă în Executare silită

In cat timp credeti ca se va intampla?

Am avut doua credite la un ifn pe care nu am mai reusit sa le platesc ramanind romer.Azi a venit cineva de la o firma de recuperari si mi-a adus o notificare pentru ex silita si mi-a zis ca daca in 2 saptamani nu platesc sume se duce in instanta.Cam cat credeti ca va dura toata treaba cu instanta?Ore am timp sa fac ceva pentru a putea iesi din aceasta incurcatura si ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:31, 5 Aprilie 2011
Aveti bunuri?
S-a cesionat creanta catre acest srl de recuperari creante?
In functie de suma, cautati o varianta de rezolvare amiabila, le puteti face o propunere de plata esalonata.
Din nou abureala acestor SRL-uri ma enerveaza - se vor duce in instanta... sa ce ?ma rog...poate doar sa ceara incuviintarea executarii dupa ce depun cererea de executare la executor....
Cu o cerere de executare in 1 sapt- 2 sapt se poate lua incuviintarea de catre executorul judecatoresc.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
godot, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)