SOTUL MEU A MURIT ACUM O LUNA IN URMA UNUI ACCIDENT A LUCRAT IN SECTOR MINIER SI PESTE 2 LUNI URMA SA PRIMEASCA SALARIILE COMPENSATORII IN VEDEREA IESIRII LA PENSIE.Eu am 36 de ani . AM UN BAIETEL DE 5 ANI.sUFAR DE POLIONEFRITA CRONICA UROTOPICA INACTIVA, HIPERTENSIUNE ARTERIALA SECUNDARA FORMA MEDIE, MICROLITIAZA RENALA, STOMAC OPERAT PENTRU ULCER GASTRIC(ANOSTOMOZA TERMINO-TERMINALA) ,ESOFAGITA DE REFLUX GRADUL I ,DISCOPATIE LOMBARA L5-S1,EPICRIZA. vA ROG AJUTATIMA, NU AM POSIBILITATI MATERIALE. AM DREPTUL LA PENSIE PE CAZ DE BOALA UZAND DE VECHIMEA SOTULUI MEU.VA MULTUMESC
Nu puteti beneficia de pensie de invaliditate in baza vechimii in munca a sotului dvs. Trebuie ca dvs. sa fi realizat un stagiu de cotizare de 11 ani pentru a beneficia de aceasta categorie de pensie. Daca ati lucrat 11 ani, luati legatura cu medicul dvs. Incadrarea in grad de invaliditate este de competenta exclusiva a comisiei de expertiza medicala
Daca nu aveti niciun venit si daca sotul dvs. a decedat in urma unui accident de munca, puteti solicita casei teritoriale de pensii pensie de urmas.
Ce grad de boala am?
miky55
am piciorul drept amputat o treime in urma unui accident feroviar petrecut in afara orelor de munca,discopatie lombara si cervicala,hepatita,pietre la ... (vezi toată discuția)