avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ce grad de boala am?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ce grad de boala am?

am piciorul drept amputat o treime in urma unui accident feroviar petrecut in afara orelor de munca,discopatie lombara si cervicala,hepatita,pietre la rinichii,reumatism,hipertensiune,cardiopatie ischemica dureroasa,vas ruga respectuos daca vreti sami comunicati la ce grupa de boala ma incadrez. In 1992 cand mi sa amputat piciorul aveam 37 de ani si 12 ani de munca .Si vas mai ruga da ca vreti sa-mi comunicati,cam ce pensie ar trebui sa primesc,in prezent am 55 de anii si de la varsta de 50 nu mai mau chemat la comisia de expertiza medicala,miau dat nerevizuibil.V a multumesc din suflet si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 08:58, 19 Septembrie 2011
pensia se calculeaza in functie de veniturile impozabile pe care le-ati avut, de vechimea in munca, etc
nu scrie pe decizia de la casa de pensii gradul de invaliditate?
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2011
dianami, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate graur_nicu graur_nicu BUNA ZIUA,SUNT NASCUT LA 19 .05.1970 LUCREZ IN M.A.I DE 18 ANI ,ADICA 10 ANI CA MILITAR ANGAJAT SI 8 ANI CA POLITIST SI AM 1 AN DE STAGIU MILITAR ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mariadragut mariadragut Soţul meu a lucrat 19 ani până-n 1990 după care a plecat în Canada. S-a întors în 2008 şi 3 ani a urmat a doua facultate la zi, după care s-a ... (vezi toată discuția)
Pot sa am o pensie de boala mary mary mary mary pot sa ies la pensie de boala daca am 46 de ani cu ochiul drept nu vad deloc am un tremur al mainilor mostenit care nu-l pot trata si care maafecteaza serios ... (vezi toată discuția)