avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii garantie materiala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

garantie materiala

Am urmatoarea problema. Pana in 21.02.2011 am lucrat la o firma de distributie, ca si distribuitor( sofer) . As vrea sa stiu daca aveau dreptul sa imi opreasca garantie materiala si daca da in baza carei legi, care este termenul legal de restituire a garantiei. Nici pana in ziua de azi nu a primit garantia inapoi, tot zic ca dureaza cam 1-2 luni. Va multunesc
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 17:48, 5 Aprilie 2011
Daca ati avut si atributii de gestionar trebuia sa va opreasca garantie in baza Legii 22/1969 actualizata.
Garantia se elibereaza la momentul la care se face lichidarea .
Trebuia sa va fie restituita -trebuie sa le faceti o cerere in acest sens deoarece garantia se depune in banca si se elibereaza la cererea salariatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea gestionarilor si soferilor OANA GORAN OANA GORAN legea 22 din 1969 cu privire la gestionari se poate aplica si soferilor ???? Gestionar, în înţelesul prezentei legi, este acel angajat al unei ... (vezi toată discuția)
Contract de raspundere materiala adinagea adinagea Buna ziua, Ajutati-ma va rog cu temeiul legal in baza caruia se pot intocmi contractele de raspundere materiala, in conditiile in care angajatii au in ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie lucian75 lucian75 este legal ca angajatorul sa restituie garantie retinuta (euro) dupa 6 luni de la incetarea contractului?pot face ceva ptr a o recupera mai repede..avand in ... (vezi toată discuția)