avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Este obligatorie plata CAS si sanatate pentru venituri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Este obligatorie plata CAS si sanatate pentru venituri obtinute din exterior unde se platesc darile?

Este nevoie a se plati si CAS in cazul in care eu sunt platit de o firma din exterior ( SUA ) care plateste acolo impozite? Am inteles ca impozit pe profit trebuie sa platesc si eu aici chiar daca exista acord de evitare a dublei impuneri dar trebuie sa platesc CAS si sanatate?

Alte discuții în legătură

Impozitare profit venit din strainatate guvidu guvidu Intentionez sa deschid o firma de software (LLC) in Statele Unite (California) impreuna cu partenerul meu care locuieste in California.Dupa ce a intrebat, am ... (vezi toată discuția)
Posibila dubla impunere? AdrianTdr68 AdrianTdr68 Buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt angajat de cativa ani in strainatate la o firma straina (din Africa), tara cu care statul roman are intelegere de evitare ... (vezi toată discuția)
Impozitare servicii facturate de nerezidenti ceapfa ceapfa Buna ziua, Iata datele ecuatiei : S.R.L din Romania primeste facturi de prestari servicii / achizitie soft din SUA de la un LLC. La plata serviciilor / ... (vezi toată discuția)