avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract civil de cooperare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract civil de cooperare

Buna ziua, am o o nelamurire. Astazi am fost la o firma sa ma angajez si mi s-a spus ca nu se face angajare ci contract civil de cooperare/prestari servicii. Eu nu sunt PFA, trebuie sa fiu PFA pentru a fi legal acest contract?Ce se intampla daca nu sunt PFA SI SEMNEZ? Daca semnez acest contract trebuie sa imi platesc ceva taxe, contributii la fisc sau undeva / imi vine ceva instiintare acasa sa platesc vreun impozit?...va rog sa ma lamuriti ca sunt bagat in ceata rau :(
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 06:59, 6 Aprilie 2011
Da, trebuie sa fiti organizat si inregistrat ca PFA. Nu puteti semna contractul altfel, cat timp cim nu se incheie.
Inainte de semnarea contractului trebuie sa va inregistrati la Registrul comertului ca PFA si in continuare sa platiti impozitele si taxele legale. Nu primiti acasa ceea ce trebuie sa achitati. Va interesati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii de traducere corina_I corina_I Buna seara, Sunt traducator autorizat de MJ, sunt inregistrata la Administratia Fianciara din orasul meu din anul 2007 si am platit si platesc impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Conventie civila STOICA MADALINA STOICA MADALINA Buna ziua. M-au bagat in ceata aceste schimbari in ceea ce priveste conventia civila de aceea v-as ruga sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea situatie : ... (vezi toată discuția)