avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Profit reinvestit la Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Profit reinvestit la Intreprindere Individuala

Bună ziua,
Mă interesează dacă aş putea să-mi reinvestesc profitul pe un an în mijloace fixe aşa încât să plătesc 0 impozit pe profit la o Întreprindere Individuală.
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 19:26, 5 Aprilie 2011
Nu, intreprinderea individuala are alt regim fiscal decat o SC, unde acest lucru ar fi posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire contabila juliss juliss buna ziua as dorii un ajutor din partea uni contabil care cunoaste legislatia in vigoare in urmatoarea problema. detin o firma care efectueaza profit . ... (vezi toată discuția)
Pot amana impozitul pe profit overtips overtips Am o firma care detine mai multe apartamente. Nu am cheltuieli, am numai venituri din chirii. Automat imi iese un profit mare. Pot cere amanarea impozitului ... (vezi toată discuția)
Profitul reinvestit p_daniel p_daniel Buna ziua, O firma cu cod CAEN 6201 (realizarea de soft la comanda) poate beneficia de scutirea impozitului pentru profitul reinvestit pentru achizitia de ... (vezi toată discuția)